Impressies van deelnemers

Dennis (38), raakte 2 jaar geleden betrokken bij een ernstig auto ongeval. Diverse gewrichten waren verbrijzeld en hij liep hersenletsel op. Hij maakte een intensieve klinische revalidatieperiode door en zal zijn oude werk nooit meer kunnen hervatten. Met Stuurkracht heeft hij z’n eerste tourtocht buiten weer gemaakt. Hij wil onderzoeken wie de nieuwe Dennis nu is en waar nieuwe mogelijkheden liggen met de blijvende beperkingen die er zijn. “Samen met lotgenoten, die weten hoe veranderlijk het kan zijn, met plezier en voldoening onderweg!”

Chiel (74), werd enkele jaren geleden getroffen door een levensbedreigende ziekte aan zijn slokdarm. Na de behandeling leeft hij met blijvende beperkingen en verminderde energie. Chiel fietste in het verleden veel racetochten (o.a. klassiekers), maar kan dat conditioneel niet meer. Hij beleeft veel plezier aan het samen fietsen van tochten met Stuurkracht, al is het op een ander niveau nu.

Roos (25), werd geboren met het een erfelijke, chronische ziekte. Dit syndroom kenmerkt zich o.a. door een afwijkende lichaamsbouw, zwakke gewrichtsbanden, oog en hartproblemen. Haar rug is enkele jaren geleden vastgezet. Roos werkt parttime; door chronische pijn moet zij zorgvuldig met haar energie omgaan. Met Stuurkracht wil zij op een verantwoorde en begripvolle manier haar grenzen opzoeken en die positief benaderen.

horizon